Katten Tuigjes & Halsbanden

Katten tuigjes en halsbanden zijn vooral als de huisdieren net zijn aangeschaft en de buurt nog niet zo goed kennen erg handig. U hoeft zich niet af te vragen of uw kat, kitten of poes wel terug komt.

Dierenwinkel Idzenga Makkum heeft voor u de oplossing!

Schaf een katten tuigjes aan en ga samen met uw kat eerst eens een week of 2 de buurt verkennen. Op deze mannier zult u de kat zelf leren hoe hij/zij de weg naar huis terug vindt. Komt uw poes te vaak thuis met een vogeltje ? Neem een kattenhalsbandje met belletje uit onze dieren winkel. Op deze manier zal de vogel uw huisdier tijdig horen aankomen. Tevens kunt u aan de halsband een adres koker bevestigen zodat als uw kat ,poes of kitten onverhoopt de weg kwijtraakt, weer kan worden thuisgebracht.

Wij hebben een ruim assortiment in:

Katten Tuigjes

  • katten Tuigjes
  • Halsbandjes
  • Belletjes
  • Adreskokers

Natuurlijk kunt u ons ook eerst altijd even bellen: 0515-232889 voor meer informatie of advies. Langskomen in onze winkel kan natuurlijk ook. Klik hier voor de contactpagina voor een routebeschrijving. Meer producten zien? Klik hier voor het assortiment bij een van onze leveranciers.

Hieronder kunt u verder navigeren voor meer informatie over dat onderwerp. Mocht het product wat u zoekt er desondanks niet bij zitten? kijk dan ook even op de website van onze leverancier want bestellen is geen probleem.Adreskoker