Hengelsport

HengelsportHengelsport is de populairste sport/ontspanning van Nederland. Wij bieden alle soorten en lengtes vaste hengels, feeders, matchhengels, accessoires, diverse soorten aas, lokvoeren e.d. van de bekende merken. Dankzij het succes van onze hengelsportafdeling zijn wij in staat om scherp in te kopen en daardoor tegen zeer concurende prijzen onze producten aan te bieden.

 

Niet alleen voor het witvissen maar ook voor het roofvissen en karpervissen is ons aanbod zeer uitgebreid in elke prijsklasse. Ons gehele hengelsportassortiment is tevens via onze webshop verkrijgbaar waardoor wij een landelijke dekking hebben.

Karpervissen

KarpervissenOns assortiment in karperartikelen is het afgelopen jaar verdrievoudigd. Karpervissen is groot onderdeel van de hengelsport. Wij bieden een ruim assortiment in karperartikelen: Van Rodpods naar boilienaalden, van karperhengels naar onthaakmatten. Tevens worden er tijdens een karpersessie steeds nieuwe producten in de praktijk  getest op effectiviteit en prijs-kwaliteitsverhouding zodat wij altijd spreken naar ervaring en weten waar wij over praten. Lees meer..

Witvissen

WitvissenMet name in Friesland is het witvissen erg populair en worden er veel wedstrijden gevist. Idzengamakkum zit geregeld in de prijzen, organiseert jaarlijks een aantal wedstrijden zoals de IdzengaMakkum wintercup en sponsort bijvoorbeeld een Doe-Vis en Speldag voor de jeugd..Lees meer..

 

 

Roofvissen

RoofvissenDe Roofvis afdeling heeft voor een ieder wat wils. De recreatieve visser vindt er voor lage prijzen precies dat wat hij nodig heeft. De fanatieke visser komt op de roofvis afdeling van IdzengaMakkum vooral aan hun trekken! Voor elk roofvissen -tak biedt deze afdeling de juiste benodigdheden. Werpend vanaf de kant met een plug, chad of dode aasvis, Jerkbaiten, Verticalen , Dropshotten, trollen/slepen met de boot, dropshotten enz. Lees meer…

 

Zeevissen

Zeevissen Zeevissen is een tak van hengelsport die al jaren wordt beoefend. Vissen in ruige omstandigheden is geen zeldzaamheid en is voor de zeevissers vaak een uitdaging. In de buurt van Makkum vindt u een paar prachtige stekken waar u kunt zeevissen. Bij Roptazijl achter Harlingen worden nog regelmatig botten, scharren, puitalen en palingen gevangen en bij Breezanddijk halverwege de afsluitdijk laten de gepen zich in de zomerperiode vangen. Wij hebben een smal maar sterk aanbod zeevis artikelen. Lees meer..

Online Webwinkel

Bekijk het volledige assortiment in onze webwinkel of klik op lees meer per categorie voor meer informatie.