Aroma’s en Additieven

Aroma’s en Additieven zijn soms nodig om een extra boost aan het voer te geven. Soms krijg je de vis maar niet aan het azen en is het nodig de vis te activeren door middel van een sterk geurende aroma. Er zijn ontzettend veel aroma’s op de markt en de meesten zijn gericht op de verkoop i.p.v. op de vis! Een groot aantal aroma’s zijn door ons getest en hebben zich in de loop der tijd volop bewezen. Ook Pol Vitamo heeft zich als dip op het haakaas bewezen als een echte “verschilmaker” als de vis niet wil azen. Zo zijn er een aantal aroma’s die wij u graag adviseren omdat wij erg enthousiast zijn over de resultaten hiervan.

Een additief is een substantie in een vaste of vloeibare vorm die gedoceerd in een bestaande substantie/voer kan worden toegevoegd en deze te veranderen van eigenschap. Een voordeel van een additief is dat je je snel kunt aanpassen aan de omstandigheden. Je weet thuis niet altijd hoe de omstandigheden aan het water zullen zijn. Je kan de casters ook laten inweken voordat je gaat vissen.

Online Webwinkel

In onze Webwinkelkunt u ons volledige assortiment Aroma’s en Additieven bekijken. Natuurlijk kunt u ons ook eerst altijd even bellen: 0515-232889 voor meer informatie of advies.

Hieronder kunt u verder navigeren voor meer informatie over dat onderwerp.