Elastiek

Als allround hengelsportzaak hebben wij een uitgebreid assortiment op het gebied van elastiek en alles wat daarbij komt kijken. Omdat dit een zeer efficiente manier van vissen is, en wij veel
ervaring hebben met deze manier van vissen, kunnen wij u hier dan ook professioneel mee helpen.

Vissen met Elastiek

Vissen met de vaste stok is de oudste vorm van hengelsport. De werphengel werd later pas uitgevonden. Aan het vissen met de vaste stok is niet veel veranderd. De materialen en de technieken zijn weliswaar wel verbeterd met name door de komst van de elastiek montage!

Door de gebruik van elastiek is mogelijk geworden om nog dunner nylon te gebruiken dan voorheen gebruikelijk was. Het elastiek fungeert als een soort schokdemper waardoor ook de grotere en zwaardere vissen te vangen zijn. Door het schokdemper effect worden beschadigingen aan de vissenbek tot een minimum beperkt. Vissen met elastiek is een effectieve en visvriendelijkere manier van vissen.

De Montage

Weet u niet hoe u het elastiek moet monteren? Geen probleem. Bij aanschaf van een nieuwe hengel en het elastiek + toebehoren bouwen wij gratis het elastiek voor u in. Ook voor onze vaste klanten bieden wij deze service. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen met: 0515-232889.

Wij hebben o.a. in ons Assortiment

  • Connectoren
  • Internal Connectoren
  • Topbussen
  • Bung
  • Elastiek
  • Staaldraad


Online Webwinkel

In onze webwinkel kunt u ons volledige assortiment bekijken. Natuurlijk kunt u ons ook eerst altijd even bellen: 0515-232889 voor meer informatie of advies.

Hieronder kunt u verder navigeren voor meer informatie over dat onderwerp.