Roofvissen

Roofvissen..De Roofvis afdeling heeft voor een ieder wat wils. De recreatieve visser vindt voor lage prijzen wat hij nodig heeft. De fanatieke visser komt op de roofvis afdeling van IdzengaMakkum vooral aan hun trekken!

Het Assortiment

Voor elk roofvissen -tak biedt deze afdeling de juiste benodigdheden. Werpend vanaf de kant met een plug, chad of dode aasvis, Jerkbaiten, Verticalen , Dropshotten, trollen/slepen met de boot, dropshotten enz.

Idzenga Makkum gaat met de tijd mee

Elk jaar wordt het complete assortiment voor het roofvissen vernieuwd. Wij vinden het belangrijk om met de tijd mee te gaan. Nieuwe artikelen zijn bij ons dan ook te verkrijgen, zo niet te bestellen.  Bij het vernieuwen van het assortiment komt het oude assortiment in de kortingsbakken waar u maar liefst tot 50 procent korting krijgt!  Hierin sneupen is zeker de moeite waard want nieuw is niet altijd beter!

Online Webwinkel

In onze webwinkel kunt u ons volledige assortiment bekijken. Natuurlijk kunt u ons ook eerst altijd even bellen: 0515-232889 voor meer informatie of advies. Zit het product er niet bij? Neem ook eens een kijkje bij een van onze leveranciers.

Hieronder kunt u verder navigeren voor meer informatie over dat onderwerp.Roofvissen