Witvis Lokvoer

Witvis lokvoer heeft elke hengelsportzaak vaak  in een breed assortiment. Het grootste gedeelte hiervan gaat vaak alleen om de verkoop en is er niet genoeg ervaring met de lokvoeren in het assortiment. Als actieve wedstrijdvissers testen wij verschillende voeren, aroma’s en toevoegingen en kunnen u daarom het beste advies geven wat u zeker meer vis gaat opleveren!

Vertrouwen

Witvis lokvoer is het transportmiddel naar uw haakaas. De meeste voertjes zijn kant en klaar en wij adviseren u dan ook niet teveel verschillende toevoegingen door het basisvoer te doen. Ook niet alle toevoegingen passen bij basisvoer. Meestal is een basisvoer met 1 lokmiddel genoeg. Het verschil in de vangsten wordt bepaald door de hoeveelheid Maden, Casters, mais, pinkies, wormen e.d. en hoe u dit vervolgens gedoceerd naar uw voerstek brengt. Heeft u eenmaal een voer gevonden waar u goed mee vangt en een goed vertrouwen in heeft, laat u dan niet door anderen van de wijs brengen door een ander voer te proberen.

Het Assortiment

Van beginner tot professioneel wedstrijdvisser bieden wij een breed assortiment lokvoeren. Een paar merken zijn bijvoorbeeld Evezet, Verpa, Wielco en ons eigen samengestelde en vers gedraaide topvoer! In onze webwinkel kunt u ons volledige assortiment bekijken. Natuurlijk kunt u ons ook eerst altijd even bellen: 0515-232889 voor meer informatie of advies.

Hieronder kunt u verder navigeren voor meer informatie over dat onderwerp.