Zitkisten en Tassen

Zitkisten en Tassen, Koffers, hakendoosjes, opbergdozen, tuigenladen, hengelsteunen, feedersteunen, leefnetsteunen, leefnettassen, voertassen & emmers en ga zo maar door, wij  bieden het aan tegen sterke prijzen met daarbij altijd een eerlijk advies!

Bij Hengelsportzaak Idzenga Makkum zijn wij dealer van Rive en Daiwa zitkisten. De Daiwa zitkisten zijn zeer betaalbaar en handig in gebruik. Zo leveren wij bijvoorbeeld de Team Daiwa 75 seatbox . Deze zitkist wordt door Idzenga Makkum standaard geleverd met:

  • Draagriem
  • Leefnetsteun
  • Paraplusteun
  • Vaste stok steun
  • 4 telescopische poten

De Team Daiwa 75 seatbox heeft standaard modderpoten en is gebaseerd op het 25mm systeem. Hengelsportzaak Idzenga Makkum bied deze zitkist aan voor de meeneem prijs van 265,- Tevens bieden wij aasbakken aan die geleverd worden met 2 poten voor 85,- Voor het vervoeren van uw witvisaccessoires hebben we een ruim assortiment tassen voorradig . In onze winkel vindt u tassen van SPRO en Cormoran .

Online Webwinkel

In onze webwinkel kunt u ons volledige assortiment zitkisten en tassen bekijken. Natuurlijk kunt u ons ook eerst altijd even bellen: 0515-232889 voor meer informatie of advies.

Hieronder kunt u verder navigeren voor meer informatie over dat onderwerp.