Het Team

Het team van karpervissen in Nederland.nl stelt u voor:

Barry de Boer

Barry de Boer

Sociale media manager

Zoals zoveel kleine jongens beginnen te vissen zo is het bij mij ook gegaan, op vakantie met een vaste hengel aan de waterkant. Hier bleef het bij. 6 jaar geleden heeft het karpervirus mij te pakken genomen. De rust, verschillende wateren, en het belangrijkste de karper. Het maakt niet uit wat voor formaat deze heeft, elke keer ben ik nog steeds even trots.

Ben Coenen

Ben Coenen

Schrijver | Testvisser

5 jaar geleden kreeg ik de microben te pakken door met een vriend mee te gaan als gezelschap. Nadat de pieper afging en ik zijn vangst zag, wist ik het meteen! Karper vissen ga ik ook doen. De volgende dag stond ik in de hengelsportwinkel en kocht alles om te kunnen starten met karper vissen. Deze microben zijn enkel versterkt. Heerlijk genieten van de stilte, zelf je rig knopen en wachten op dat ene moment dat je pieper afgaat en de adrenaline door je aders stroomt.

Bert Altena

Bert Altena

Webmaster | Google optimalisatie | Testvisser | Redacteur

Van kinds af aan ben ik te vinden aan de waterkant. Vanaf een jaar of 12 heb ik het karpervissen geleerd van Thomas Lont, destijds fotograaf van "het visblad" en een fanatieke karpervisser. Wat het karpervissen voor mij leuk maakt is de ontspanning en de voorbereiding op de karpersessie in combinatie met een manier van vissen wat constant vernieuwing nodig heeft om de karper weer te kunnen verrassen!

Geurt van Doorn

Geurt van Doorn

Erelid van Karpervissen in Nederland

Karper vissen is een hobby die ik graag uitvoer. Ik ben begonnen na mijn beroerte, en ben er zeer blij mee dat ik het kan doen. De ontspanning tijdens het vissen en de spanning tijdens de dril, en daar doen we het voor. De natuur, de rust en alles wat er bij komt kijken.

Hains Mous

Hains Mous

Website ondersteuning |Schrijver | Filmer | Testvisser

Al sinds ik mij kan herinneren mag ik graag langs de waterkant zitten. Sinds een jaar of vier ben ik begonnen met karpervissen. Het afgelopen jaar heb ik veel bijgeleerd, waaronder technieken en aaspresentaties.

Ids Idzenga

Ids Idzenga

Eigenaar / Sponsor relatiebeheer

Op 14 jarige leeftijd mijn eerste karper gehaakt sinds die vis heeft de karper mij gehaakt. Karper vissen betekent voor mij de nodige rust na een lange week werken. Er gezellig op uit gaan met vrienden in de natuur ,en de adrenaline kick als die aanbeet komt.

Marcel Dolderman

Marcel Dolderman

Tips & Trucs | Testvisser

Vissen doe ik al mijn hele leven, maar karpervirus begon zo rond mijn zestiende, in het westen van het land waar ik ben geboren. Ik ben een aantal jaren wat minder actief geweest met het vissen, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Het vissen brengt me echt tot rust, heerlijk in de natuur en de adrenaline die door je lijf stroomt wanneer je pieper afgaat. Naast het vissen op karper experimenteer ik graag met van alles wat met karpervissen te maken heeft.

Mark van der Heide

Het karpervissen is voor mij zo'n 2 jaar geleden begonnen.  Voorheen viste ik alleen op snoek, tot een vriend mij mee name te karpervissen. Toen ik mijn eerste karper ving wist ik meteen dat ik dit vaker zou gaan doen en inmiddels heb ik al heel veel karpers gevangen! Het mooiste aan het vissen op karper vind ik de gezelligheid en het moment dat je een keiharde run krijgt!

Merlijn Dolderman

Vissen doe ik al zolang ik mij kan herinneren. Op de eerste visfoto's ben ik een jaar of drie. Het karpervirus ontstond rond een jaar of 10. Ik was een weekendje weg met mijn vader en haakte mijn eerste karper. Je vindt mij regelmatig langs de waterkant samen met mijn pa of met vrienden. Het leukste aan karpervissen vind ik de spanning, de jacht en de gezelligheid.